Yes!

Je hebt het jaarplan gedownload!


Binnen 5 minuten zit het format in je inbox. 
Heel veel succes ermee!

Zie je niets? 
Check dan ook even je spam!

Het geheim van een sterk jaarplan

Laten we meteen beginnen! Een sterk jaarplan bestaat uit 5 elementen.

  1. De uitgangspunten van je bedrijf
  2. Belangrijke, richtinggevende thema’s voor volgend jaar
  3. Je doelstellingen
  4. Acties om je doelstellingen te behalen
  5. Meetindicatoren zodat je weet of je op schema ligt.

Het format dat je hebt gedownload geeft je de mogelijkheid om gestructureerd en overzichtelijk met al deze elementen aan de slag te gaan. Hierdoor weet je precies welke kant je volgend jaar met je bedrijf op gaat, welke thema’s prioriteit hebben, welke doelen je wilt behalen en hoe de doelen kunt behalen. 

Het format is zo overzichtelijk mogelijk opgesteld zodat je er eenvoudig zelf mee aan de slag kunt. 

Het doel van het jaarplan is echter niet dat je alle velden invult. 
Het doel is dat je nadenkt over de keuzes die je mag maken om je droombedrijf  vorm te geven. Een jaarplan draait om het maken keuzes! En zeker niet om het schrijven van lappen tekst;)

663A8888

Ik heb nog iets voor jou

Het maken van keuzes is niet altijd makkelijk. Ik weet er alles van. Je denkt constant na over alle voor- en nadelen. Over welk gevolg en bepaalde keuze kan hebben voor je bedrijf. Hierdoor durf je soms een keuze niet te maken. Te spannend, te groots, te ver weg. 
Maar vooral de spannende keuzes helpen je om te groeien. 

Een jaarplan draait om keuzes maken, doelen stellen en acties bepalen. Om te veranderen of te groeien met je bedrijf. 

Kom je er alleen niet uit? Ik help je bij het opstellen van je jaarplan voor 2023. Om de gevolgen van keuzes te overzien en vanuit vertrouwen spannende keuzes te maken.  Met concrete doelstellingen die passen bij je lange termijn ambitie. 

Mijn jaarplan sessie duurt 3 uur. In 3 uur tijd bepalen wij jouw succesplan voor 2023.
Een plan dat je levensstijl en je toekomstwensen ondersteunt en faciliteert. Ik laat je zien wat er allemaal mogelijk is voor jouw onderneming.

Het resultaat van onze samenwerking:

Na 3 uur heb je je doelstelling voor 2023 concreet gemaakt, weet je waar je naar toe gaat en heb je een concreet, realistisch en meetbaar plan voor het gehele jaar.

Zo werkt het

1.
Boek hier je jaarplan sessie van 3 uur!

2.
Reken meteen af via ideal.

3. 
Binnen 24 uur (op werkdagen) neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

663A9369

Hi, ik ben Martina

Ik ben gaan ondernemen om klanten écht te kunnen helpen en impact te kunnen maken! En om te kunnen reizen!

Strategie is mijn passie! Altijd al geweest! Ik hou van vooruitdenken, anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en plannen maken. 

Maar nog meer hou ik van de vrijheid die ondernemen geeft. Het kunnen doen en laten wat je wilt. Als je durft om keuzes te maken. 
Ik ben van mening dat je bedrijf je levensstijl moet faciliteren en niet andersom. Dat je je droomleven moet kunnen leven. 

Daarom help ik andere ondernemers met hun strategische (jaar)plannen om precies dit te bewerkstelligen. Je kunt namelijk werkelijk voor alles een werkbare strategie opstellen. Als je maar durft om keuzes te maken! 

Als ervaren adviseur help ik ondernemers niet alleen bij het bepalen van hun bedrijfsstrategie en strategisch plan, maar help ik hen ook bij het tackelen van moeilijke vraagstukken.
Ik laat ondernemers zien dat zij hun ambitie kunnen realiseren als ze met de juiste doelstellingen en goed plan werken. 

Aan diverse bestuurstafels heb ik van ervaren bestuurders en CEO’s mogen leren hoe je strategisch sterk een bedrijf kunt runnen. 

Mijn kennis en ervaring zorgt bij jou als ondernemer voor nieuwe inzichten en een beter perspectief op je lange termijn ambitie.