Tof dat je mijn nieuwsbrief
wilt ontvangen!


De eerste mail heb je binnen 5 minuten in je inbox. 

Zie je niets? 
Check dan ook even je spam!

Voordat je weer gaat
heb ik nog iets voor jou

Je hebt je zojuist ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. In de nieuwsbrief deel ik regelmatig waardevolle tips inzake het bepalen van een bedrijfsstrategie of verdienmodel, remote ondernemen, winstgevendheid en een slimme bedrijfsvoering.

Super interessante onderwerpen om je winstgevendheid te vergroten of je doelstellingen te halen. Alleen.. Er is nog nooit iemand succesvol geworden van enkel het lezen van tips en tricks. Dat is pas de start!

Omdat jij naar verwachting klaar bent om eindelijk grote stappen te zetten met je bedrijf, heb ik een speciale actie voor jou die je verder gaat helpen en die je niet wilt missen.

Aan ondernemers die zich hebben ingeschreven voor mijn nieuwsbrief geef ik eenmalig een strategiesessies van 90 minuten weg voor een extreem lage kennismakingsprijs. 

Tijdens deze sessie gaan wij aan de slag met één uitdaging binnen je bedrijf waar je tegenaan loopt of waar je vragen over hebt. In 90 minuten denk ik met je mee, stel ik kritische vragen en help ik je weer op weg zodat je verder kunt.

Tevens geef ik je tips hoe je je systemen kunt aanpassen zodat deze beter voor jou werken. 

De kracht van een strategiesessie

Als ondernemer kom je bijna dagelijks nieuwe uitdagingen en vraagstukken tegen. Meestal kun je deze uitdagingen prima zelf aangaan en oplossen.

Af en toe kom je achter vraagstukken tegen waar je twijfelt of je alle perspectieven voldoende hebt afgewogen. Waardoor je begint te piekeren. Gebroken nachten hebt omdat je in hoofd naar oplossingen zoekt.

Of je bent op zoek naar een ander of nieuw perspectief op een idee of vraagstuk.

Je zou graag zakelijker naar een vraagstuk kijken, niet alleen naar je intuïtie en buikgevoel willen luistern.

Je mist een ervaren partner waar je mee kunt overleggen en even mee kunt afstemmen. Die kritische vragen stelt en je zo weer op weg helpt. Zodat je even niet in je eentje een besluit hoeft te nemen.

Een kort en bondig advies is precies dat wat je nodig hebt. Een advies dat je verder op weg helpt en je daarna weer zelf verder kunt. 
Maar wel even je hart luchten en nieuwe moe verzamelen om het op te pakken. 
Dat is de kracht van een goede strategiesessie. De bezwaren overkomen en weer zelfstandig verder kunnen. 

Zo werkt het

1.
Boek hier de strategiesessie van 90 minuten voor €119 excl. BTW!

2.
Reken meteen af via ideal.

3. 
Binnen 24 uur (op werkdagen) neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

Wanneer is een strategiesessie
sowieso geschikt?

Martina Kames

Hi, ik ben Martina

Als bedrijfsstrateeg help ik Nederlandse ondernemers wereldwijd met hun bedrijfsgroei en het ontwikkelen van sterke strategische plannen. Ik geloof niet in ‘one size fits all’, daarom werk ik alleen met maatwerk trajecten. 

Mijn liefde voor het reizen heeft in 2021 ervoor gezorgd dat ik mijn vaste baan als adviseur heb opgezegd en ben gaan ondernemen. Daarbij wil ik ook ontzettend graag bijdragen aan een betere wereld. Ik weet als geen ander dat veranderingen spannend zijn, maar vaak essentieel zijn om te kunnen groeien. 

Veel ondernemers en bedrijven struggelen door het ontbreken van een goede bedrijfsstrategie, waardoor hun grip op voortgang en resultaten verloren gaat.

Als business strateeg help ik je bij het maken van keuzes, het verder ontwikkelen van CEO-kwaliteiten en het realiseren van jouw ambitie met de juiste doelstellingen en een goed plan. 

Boek hier je strategiesessie!

1.
Boek hier de strategiesessie van 90 minuten voor €119,- excl. BTW!

2.
Reken meteen af via ideal.

3. 
Binnen 24 uur (op werkdagen) neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.