Bedankt voor het downloaden van mijn gratis checklist!

Je hebt hem binnen 5 minuten in je inbox!

Zie je niets? Check dan ook even je spam! Je kunt daarna het beste mijn e-mailadres ‘whitelisten’ zodat mijn mails niet weer in je spam belanden.  

Maar voordat je weer gaat wil ik je nog een tip meegeven hoe ik in de afgelopen jaren (remote) een stabiel en succesvol bedrijf heb kunnen bouwen. 

 

 

Mijn bedrijf kon in de afgelopen jaren vooral groeien omdat ik niet bang was om hulp in te schakelen. Precies daarom weet ik dat alleen een gratis checklist niet voldoende is om echt succesvol te worden. In mijn checklist deel ik waardevolle tips en stappen over het toekomstbestendig maken van je bedrijf, maar ik kan je in een checklist niet leren hoe je tot concrete acties en verbeteringen kunt overgaan. 

Daarom heb ik iets speciaals voor jou, om je verder te helpen.

Ondernemers die mijn checklist hebben gedownload kunnen als verdieping hierop eenmalig een 1:1 strategiesessie van 60 minuten boeken tegen een zeer laag tarief.  

Het boeken van deze sessie is enkel 24 uur mogelijk! Daarna vervalt de actie. Gezien de waarde die zo een sessie heeft, is dit echt een no-brainer. 

Tijdens deze sessie gaan we samen aan de slag met één aspect van je bedrijfsstrategie, waar je graag verbetering of verandering in wilt zien. Ik geef je ook praktische tips om je systemen of processen aan te passen, zodat deze efficiënter verlopen.

Wees er snel bij en profiteer van deze unieke kans om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Klik op de knop hieronder om een gesprek aan te vragen en neem de eerste stap naar een succesvolle toekomst voor je bedrijf!

  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Waarom strategisch advies?

Als ondernemer neem je dagelijks belangrijke beslissingen, maar soms sta je voor lastige of complexe keuzes en uitdagende problemen. In je hoofd ben je vaak veel drukker met het probleem bezig dan dat je zou willen.
Op zulke momenten is het essentieel om te kunnen sparren, overleggen en brainstormen met een ervaren adviseur.

Iemand die verstand heeft van bedrijfsvoering en het ondernemerschap en die je kan helpen om een goede afweging te maken voor duurzame strategische beslissingen. 

Dat is waar een strategisch adviseur je bij helpt. Waar de kracht van een goede strategiesessie ligt. Jou helpen je vraagstuk op te lossen zodat je gewoon weer verder kunt met je bedrijf! 

Heb je hier behoefte aan? Boek dan snel je sessie!

Zo werkt het

1.
Boek hier de strategiesessie van 60 minuten voor €47 excl. BTW!

2.
Reken meteen af via ideal.

3. 
Binnen 24 uur (op werkdagen) neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

Hi, ik ben Martina

Hi, ik ben Martina.
Als bedrijfsstrateeg help ik Nederlandse ondernemers wereldwijd met hun bedrijfsgroei en het ontwikkelen van sterke strategische plannen. Ik geloof niet in ‘one size fits all’, daarom werk ik alleen met maatwerk trajecten. 

Mijn liefde voor het reizen heeft in 2021 ervoor gezorgd dat ik mijn vaste baan als adviseur heb opgezegd en ben gaan ondernemen. Daarbij wil ik ook ontzettend graag bijdragen aan een betere wereld. Ik weet als geen ander dat veranderingen spannend zijn, maar vaak essentieel zijn om te kunnen groeien. 

Veel ondernemers en bedrijven struggelen door het ontbreken van een goede bedrijfsstrategie, waardoor hun grip op voortgang en resultaten verloren gaat.

Als business strateeg help ik je bij het maken van keuzes, het verder ontwikkelen van CEO-kwaliteiten en het realiseren van jouw ambitie met de juiste doelstellingen en een goed plan. 

Boek hier je strategiesessie!

1.
Boek hier de strategiesessie van 60 minuten voor €47,- excl. BTW!

2.
Reken meteen af via ideal.

3. 
Binnen 24 uur (op werkdagen) neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.