Gratis
Strategiesessie

Haal meer uit je bedrijf!

Binnen 30 minuten bespreken we jouw vraagstuk en de mogelijkheden die ik voor jouw bedrijf zie om eenvoudiger op te schalen.

De gratis sessie is geen verkooptrucje en geen salespitch. Het is enkel een sessie waarin ik met je meedenk! Want ik geloof erin dat alles dat je geeft, krijg je ook een keer terug1 

Stel dat je meer wilt weten hoe ik werk, lees dan nhier alles over mijn 1 op 1 traject!

Dit gesprek is altijd vrijblijvend en gratis!

In dit gesprek bespreken wij...

Jouw vraagstuk, knelpunten en doelen

Je bent waarschijnlijk niet voor niets op mijn website belandt. Waar schuurt het in je bedrijf? Welke doelen heb je die op dit moment buiten bereik lijken te zijn? Welke groei zou je door willen maken en welke knelpunten ervaar je in je bedrijf? 

Mijn analyse op je vraagstuk

Ik luister en geef je vervolgens mijn zicht op jouw situatie. Wat valt mij op, wat hoor ik je zeggen, welke blinde vlekken zie ik. Daarna bespreken wij de strategische kansen en mogelijkheden die ik voor jouw bedrijf zie en geef ik je praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen. 

Hi, ik ben Martina

Martina Kames

Het is mijn liefde voor het reizen, ontdekken van nieuwe culturen en het ervaren van verschillende perspectieven die mij in 2021 heeft aangemoedigd om mijn eigen onderneming te starten.

Mijn specialisatie ligt vanwege mijn jarenlange werkervaring als strategisch adviseur op het gebied van strategieontwikkeling, en mijn focus ligt op eenmanszaken en MKB-ondernemers die niet alleen winst, maar ook impact willen maken. Ik geloof erin dat elke ondernemer de potentie heeft om een buitengewoon bedrijf te kunnen runnen en de wereld op een positieve manier te beïnvloeden. 

Ik heb veel strategisch inzicht en een sterk analytisch vermogen. Deze eigenschappen stellen me in staat om een uniek perspectief te bieden bij het adviseren en begeleiden van ondernemers bij hun strategie ontwikkeling.

Wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik volledig remote werk. Ik werk vanaf de meest inspirerende locaties over de hele wereld. Door de wereld te verkennen, wil ik niet alleen mijn eigen horizon verbreden, maar ook samenwerken met gepassioneerde en gedreven ondernemers die zich willen inzetten voor het creëren van impact.

Als jij een soort zelfde drive hebt voor je eigen bedrijf, dan ben ik enthousiast om met jou samen te werken.

Plan hier je call!!