Jaarplan Sprints

Binnen één dagdeel je jaarplan en begroting rond! Tijdens mijn jaarplan sprint zorgen we samen voor een scherpe besluitvorming en strategie voor 2024. De jaarplan sprint helpt je snel tot scherpe beslissingen en een sterke strategie voor 2024 te komen. Tijdens de sessie begeleiden we je in het samenstellen van een krachtig jaarplan en begroting voor een succesvol jaar.

Wat is een jaarplan?

Een jaarplan meer dan alleen een ‘roadmap’. Het is de blauwdruk voor de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf. In een jaarplan leg je je bedrijfsdoelen vast, schets je de strategie om deze te bereiken en bepaal je welke middelen nodig zijn om de doelen te verwezenlijken. 

Een jaarplan geeft focus en richting en daarom is het nooit te vroeg om ermee te beginnen.

 

Wat is een Jaarplan Sprint?

Een Jaarplan Sprint is waardevol voor elke ondernemer of bedrijf dat gericht is op groei, succes, en het optimaliseren van haar strategische planning. Het helpt bij het organiseren van gedachten, het stellen van duidelijke doelen, en het ontwikkelen van een concreet actieplan voor het komende jaar.

Een sessie van één dagdeel waarin wij een concreet jaarplan maken om je doelen voor volgend jaar te kunnen behalen. Binnen één dagdeel ben je klaar voor 2024!

Ik help ondernemers bij het maken van slimme en strategische keuzes zodat zij een succesvol en toekomstbestendig (online) bedrijf kunnen runnen!

De Sessie is voor...

Waarom met mij sprinten?

Stel je voor dat je in korte tijd een heldere strategische koers kunt uitzetten, nieuwe inzichten kunt verwerven en concrete resultaten kunt behalen. Mijn Jaarplan Sprints zijn ontworpen om precies dat te bereiken.

Waarom zou je met mij willen sprinten?

De structuur en focus van mijn Jaarplan Sprints brengen efficiëntie in het proces van strategieontwikkeling. Door frisse perspectieven werpen wij licht op jouw uitdagingen en kansen en begeleid en adviseer ik je tijdens de sessie bij het nemen van cruciale strategische beslissingen, gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis.

Waar help ik je mee??

Als ‘externe adviseur’ breng ik objectiviteit met mij mee, waardoor ik sneller blinde vlekken kan ontdekken, wat geregeld een opener en scherper gesprek bevordert, resulterend in een jaarplan dat echt op maat is gemaakt voor jouw bedrijf.

We gaan vooral praktisch samen aan de slag met het maken van het jaarplan. Zo leer je niet alleen meer, maar zie je na de sessie ook meteen je resultaat. 

Waarom met mij sprinten?

Stel je voor dat je in korte tijd een heldere strategische koers kunt uitzetten, nieuwe inzichten kunt verwerven en concrete resultaten kunt behalen. Mijn Strategie Sprints zijn ontworpen om precies dat te bereiken.

Waarom zou je met mij willen sprinten?

De structuur en focus van mijn Strategie Sprints brengen efficiëntie in het proces van strategieontwikkeling. Door frisse perspectieven werpen wij licht op jouw uitdagingen en kansen en begeleid en adviseer ik je tijdens de sessie bij het nemen van cruciale strategische beslissingen, gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis

Als ‘externe adviseur’ breng ik objectiviteit met mij mee, waardoor ik sneller blinde vlekken kan ontdekken en bevordert dit een open en scherp gesprek, resulterend in strategieën die echt op maat zijn gemaakt voor jouw organisatie.

De snelle besluitvorming tijdens een Strategie Sprint stelt je in staat om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en nieuwe kansen te benutten. Dit versnelt de groei en bevordert wendbaarheid in een competitieve omgeving.

Door een specifieke periode te reserveren om je volledig te concentreren op je strategische doelen, kun je snel en effectief vooruitgang boeken zonder afgeleid te worden door dagelijkse taken.

Wat maakt mij anders?

Maatwerk: Ik geloof niet in ‘one size fits all’. Mijn trajecten zijn altijd maatwerk en afgestemd op jou en jouw bedrijf. Zodat wij ervoor zorgen dat je je doelen kunt halen en doorgroeit met je bedrijf.

Vakkennis: Ik vertrouw op kennis en ervaring. Ik heb overwegend met managers en bestuurders van grote (overheid en zorg)organisaties samengewerkt. Ik ben gewend om stevige gesprekken te voeren om hun een ander perspectief te kunnen bieden.

Eerlijk: Mijn missie is om ondernemers en CEO’s te helpen om het volledige potentieel uit hun onderneming te halen en een onderneming te runnen op hun voorwaarde. Tijdens mijn trajecten en sessies ben ik daarom eerlijk en direct. Niemand heeft er iets aan als er geen open gesprek gevoerd kan worden over mogelijkheden en obstakels.

Online: Waar jij ook woont of werkt ik ben altijd dichtbij. Ik werk namelijk volledig online. Geen files, geen reistijd, geen reiskosten. Je hoeft in principe de deur niet uit. Of je nu in Nederland bent of in het buitenland, wij kunnen altijd makkelijk in jouw overvolle agenda een afspraak inplannen wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Klaar om te sprinten?

Investering
€ 497,- excl. BTW