• meer over….

mij…

Hi, ik ben Martina. Ik help ondernemers hun bedrijf nog succesvoller te maken door een heldere en gestroomlijnde bedrijfsstrategie. De mogelijkheden van een goede strategie zijn oneindig en dat maakt het zo interessant. 

Wil je ook een stabiele onderneming? Ik kijk graag met je mee hoe wij dit kunnen bewerkstellingen!


Yes, Let’s go ->

Wie is Martina?

663A9390

Ik hou van uitdagingen…

Dat is dan ook een van de reden dat ik voor het ondernemerschap heb gekozen. Ik ben enorm gedreven en super snel enthousiast over nieuwe ideeën. Ik vind het bestuurlijke spel in organisaties razend interessant. Ik (be)stuur graag mee zonder op de voorgrond te staan. Ik zou de hele dag kunnen sparren over verschillende strategieën om een bepaald doel te kunnen halen. Daarom past de rol van strategisch adviseur zo goed bij mij. Ik help anderen bij het verbreden van hun perspectief en waardoor zij hun bedrijf nog succesvoller kunnen maken!

Ik ben natuurlijk niet altijd bezig met werk.
In mijn vrije tijd hou ik van reizen, sporten en goed eten. Ik waardeer goede gesprekken en stevige discussies.
Mijn zelfstandigheid voelt voor mij als ultieme vrijheid en is te gelijker tijd ook een van mijn grootste uitdagingen. Elke dag is anders en dat maakt het zo interessant!

Wil je weten wat ik eventueel voor jou kan betekenen?
Plan dan gratis een kennismaking met mij via de onderstaande kalender.

Waarom met mij samenwerken?

Als ondernemer neem je dagelijks belangrijke strategische beslissingen. Jij bent immers verantwoordelijk voor je bedrijf. Hiervoor is het belangrijk om een goed strategisch plan te hebben en af en toe te kunnen schakelen met een sparringpartner.

Je kiest voor mij als je wilt samenwerken met een adviseur met een sterk analytisch vermogen in combinatie met gezonde nieuwsgierigheid. Iemand die je niet alleen coacht maar ook adviseert, kritische vragen stelt en je uitdaagt. Ik zorg ervoor dat je vanuit een ander perspectief naar je bedrijf kunt kijken, dat er wederom voor zorgt dat jij blijft streven naar verbetering van de status quo.

Ook kies je voor mij als je op zoek bent naar een adviseur die zelf onderneemt vanuit strategie en focus.
Ik ben ervan overtuigd dat je met goede strategische keuzes en een goed strategisch plan precies die onderneming kunt runnen die jij wilt hebben.

Mijn strategietraject en mijn losse sparringssessies zijn altijd 100% maatwerk en afgestemd op jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat je je doelen kunt halen met als resultaat een stabiel en groeiend bedrijf.

Plan hier je kennismaking in