Strategie Sprints

Binnen 2 uur heb je een strategie en actieplan voor de doelen die je op korte termijn wilt behalen. 
Focus op één doel. Zonder afleiding, zonder excuus!
Krijg snel en effectief inzicht in jouw grootste uitdagingen en kansen!

Strategie Sprints

Binnen 2 uur heb je een strategie en actieplan voor de doelen die je op korte termijn wilt behalen.
Focus op één doel, zonder afdeling, zonder excuus!
Krijg snel en effectief inzicht in jouw grootste uitdagingen en kansen!

Strategie Sprints

Een sessie van 2 uur waarin wij een concreet actieplan maken om in de aankomende 4 maanden je omzetdoel te behalen.

Moeilijker hoeft het niet te zijn!

Een strategie voor doelen die het waard zijn om op korte termijn behaald te worden. 

De intensieve sessie is ontworpen om jouw strategische doelen te verhelderen en aan te scherpen en een plan te maken om je doel te realiseren. Dit alles in één sessie van 2 uur! Een sessie die aanstuurt op resultaat. 

Focus op één doel, zonder afleiding, zonder excuus.

Ik help ondernemers bij het maken van slimme en strategische keuzes zodat zij een succesvol en toekomstbestendig (online) bedrijf kunnen runnen!

Sprints zijn voor...

Waarom met mij sprinten?

Stel je voor dat je in korte tijd een heldere strategische koers kunt uitzetten, nieuwe inzichten kunt verwerven en concrete resultaten kunt behalen. Mijn Strategie Sprints zijn ontworpen om precies dat te bereiken.

Waarom zou je met mij willen sprinten?

De structuur en focus van mijn Strategie Sprints brengen efficiëntie in het proces van strategieontwikkeling. Door frisse perspectieven werpen wij licht op jouw uitdagingen en kansen en begeleid en adviseer ik je tijdens de sessie bij het nemen van cruciale strategische beslissingen, gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis

Als ‘externe adviseur’ breng ik objectiviteit met mij mee, waardoor ik sneller blinde vlekken kan ontdekken en bevordert dit een open en scherp gesprek, resulterend in strategieën die echt op maat zijn gemaakt voor jouw organisatie.

De snelle besluitvorming tijdens een Strategie Sprint stelt je in staat om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en nieuwe kansen te benutten. Dit versnelt de groei en bevordert wendbaarheid in een competitieve omgeving.

Door een specifieke periode te reserveren om je volledig te concentreren op je strategische doelen, kun je snel en effectief vooruitgang boeken zonder afgeleid te worden door dagelijkse taken.

Wat maakt mij anders?

Maatwerk: Ik geloof niet in ‘one size fits all’. Mijn trajecten zijn altijd maatwerk en afgestemd op jou en jouw bedrijf. Zodat wij ervoor zorgen dat je je doelen kunt halen en doorgroeit met je bedrijf.

Vakkennis: Ik vertrouw op kennis en ervaring. Ik heb overwegend met managers en bestuurders van grote (overheid en zorg)organisaties samengewerkt. Ik ben gewend om stevige gesprekken te voeren om hun een ander perspectief te kunnen bieden.

Eerlijk: Mijn missie is om ondernemers en CEO’s te helpen om het volledige potentieel uit hun onderneming te halen en een onderneming te runnen op hun voorwaarde. Tijdens mijn trajecten en sessies ben ik daarom eerlijk en direct. Niemand heeft er iets aan als er geen open gesprek gevoerd kan worden over mogelijkheden en obstakels.

Online: Waar jij ook woont of werkt ik ben altijd dichtbij. Ik werk namelijk volledig online. Geen files, geen reistijd, geen reiskosten. Je hoeft in principe de deur niet uit. Of je nu in Nederland bent of in het buitenland, wij kunnen altijd makkelijk in jouw overvolle agenda een afspraak inplannen wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Klaar om te sprinten?

Investering
€ 239,- excl. BTW