Een sterke
strategie voor
je bedrijf

Voor ondernemers die verder willen
opschalen en strategisch willen ondernemen
vanuit een lange termijn visie.

Voor ondernemers die verder willen opschalen en strategisch willen ondernemen vanuit een lange termijn visie.

IJzersterke strategieën voor
ambitieuze ondernemers

IJzersterke strategieën

Je bedrijf gaat goed. Maar je begrijpt ook dat financiële stabiliteit slechts het begin vormt van een succesvol bedrijf. Je streeft naar meer. Meer impact, meer vrijheid en meer mogelijkheden om te genieten van het leven.

Veel ondernemers overschaduwen zichzelf met overmatig werk en de eisen die hun bedrijfsgroei met zich meebrengt. Meer klanten, meer administratie, meer to do’s, meer randzaken. De ‘vrijheid’ die je als doel had is soms ver te zoeken. 

Het is tijd om verder te kijken dan halve oplossingen en korte termijn focus. 

Als jij niets verandert, dan gebeurt er niets! Je bedrijf is toe aan een sterk strategisch toekomstplan dat specifiek is afgestemd op jouw ambitie. Een strategie die het mogelijk maakt dat je bedrijf kan groeien en je onbeperkt kunt opschalen. 

 

Ik help ondernemers bij het maken van slimme en strategische keuzes zodat zij een succesvol en toekomstbestendig (online) bedrijf kunnen runnen.

Focus op
de juiste
dingen

businesscoach

Tijdens het traject focussen we op:

Strategie & Positionering

Waar wil je over een aantal jaren staan? 
Precies daar gaan we ons op richten! We maken een concreet en haalbaar strategisch toekomstplan zodat je je doelstellingen behaald en over een aantal jaren precies daar staat waar je wilt staan.  

Efficiency & Effectiviteit

Waar stroomt je energie en tijd weg en welke taken kun je beter delegeren en/of uitbesteden? Wij richten ons op het stroomlijnen van processen en het optimaliseren van je bedrijfsvoering.
Door de juiste systemen en strategieën te implementeren, wordt je bedrijf getransformeerd tot een efficiënte en super winstgevende onderneming. 

Opschalen

We creëren een bedrijf dat voor jou werkt en met jou kan doorgroeien. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf klaar is om consistent door te groeien, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van dienstverlening of jouw inzet. 

Dit houdt het traject in

In 4 maanden tijd gaan wij aan de slag om jouw bedrijf strategisch op te schalen, te optimaliseren en te versimpelen. Dit doen wij door het ontwikkelen van een ijzersterke strategie die past bij jouw bedrijf en jouw lange termijn visie. 
Dit traject is voor jouw als je echt wilt opschalen, groeien en je doelstelling wilt behalen. Aan de hand van een doelmatig aanpak, met de focus op de juiste dingen. 

Wij bepalen een duidelijke koers voor je bedrijf!

Wij nemen je bedrijf goed onder de loep en richten je bedrijf anders en efficiënter in. Samen stomen wij jou en jouw bedrijf klaar om echt op te kunnen schalen, met de juiste structuur en focus.

Wij sporen je blinde vlekken op, ik hou je scherp, ben je extern geweten.

Alles met vanuit de beste bedoelingen en intenties. Om jou als ondernemer sterker te maken. Concrete acties zorgen ervoor dat je bedrijf gestroomlijnd kan groeien. Een doelgerichte aanpakt zorgt voor resultaat! Niet vaag en wazig, maar duidelijk en concreet.

Investering

€3.699

excl. BTW

Of kies voor een betaling in 4 maandelijkse termijnen van €935,- excl.BTW. 

1:1 Strategisch Groeitraject - dit krijg je

Maatwerk: Ik geloof niet in ‘one size fits all’. Mijn trajecten zijn altijd maatwerk en afgestemd op jou en jouw bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat je je doelen kunt halen en doorgroeit met je bedrijf.

Vakkennis: Ik vertrouw op kennis en ervaring. Ik heb overwegend met managers en bestuurders van grote (overheid en zorg)organisaties samengewerkt. Ik ben gewend om stevige gesprekken te voeren, ingewikkelde vraagstukken op te pakken en lange termijn strategieën te ontwikkelen.

Eerlijk en direct: Mijn missie is om ondernemers te helpen om het volledige potentieel uit hun onderneming te halen. Tijdens mijn trajecten en sessies ben ik daarom eerlijk en direct. Mijn adviezen zijn scherp, maar altijd goed bedoeld. Niemand heeft er iets aan als er geen open gesprek gevoerd kan worden over mogelijkheden en obstakels.

Online: Waar jij ook woont of werkt ik ben altijd dichtbij. Ik werk namelijk volledig online. Geen files, geen reistijd, geen reiskosten. Je hoeft in principe de deur niet uit. Of je nu in Nederland bent of in het buitenland, wij kunnen altijd makkelijk in jouw overvolle agenda een afspraak inplannen wanneer het voor jou het beste uitkomst.

Onze samenwerking

Een telefonische kennismaking van 30 minuten om het traject te bespreken.

Een kick-off bijeenkomst (via Zoom) van 120 minuten waarin wij jouw strategische uitdagingen bespreken en wat jij in de komende 4 maanden wilt bereiken.

Feedback en advies op alle onderdelen van je bedrijf. Wij gaan echt de diepte in, zodat je bedrijf strategisch slim en winstgevend is ingericht. Wij gaan je bedrijf versimpelen, stroomlijnen, strategisch inrichten. Ik neem een gedetaileerd kijkje in je bedrijf. Je verdienmodel, positionering, marketing etc en geef je overal feedback en advies op.

8 keer een online 1 op 1 strategie sessies van 60 minuten om al je vraagstukken, voortgang en acties te kunnen bespreken.

Via de mail en telefoon ben ik 4 dagen per week voor je bereikbaar en zal ik je met al je vraagstukken ondersteunen.

Het groeitraject is geschikt voor jou als...

Je niet op zoek bent naar een coach, maar naar een stevige strateeg en sparringpartner. 

Je reeds een (online) bedrijf hebt. Je kent de ondernemerswereld en weet hoe je het spelletje moet spelen. Dit traject is niet geschikt voor startende ondernemers. 

Je echt strategisch aan de slag wilt! Je staat open voor feedback en advies en wilt graag je bedrijf strategisch slimmer en winstgevender inrichten. 

Investering

€3.699

excl. BTW

Of kies voor een betaling in 4 maandelijkse termijnen van €935,- excl.BTW. 

Plan hier je call!